SRP527W Bonjour and Multicast

Post a reply

Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: SRP527W Bonjour and Multicast

Re:SRP527W Bonjour and Multicast

by Guest » Tue Aug 10, 2010 3:17 pm

Hi Harry,I assmue you now have Bonjour working? For the record I did not need to do a factory reset to get Bonjour up and running on our system.Of course, if that worked for you then its always good to have documented for others who experience the same problem. Im happy to report to everyone that our system is behaving properly since the last firmware update. Thanks Cisco! Cheers,Vaughn.

Re:SRP527W Bonjour and Multicast

by Guest » Tue Aug 10, 2010 3:00 pm

Solution:Following the upgrade, a factory reset and re-configure is essential for the device to take the benefits of the FW upgrade. I am told that this clears the cache, which was necessary for Bonjour to start working again

Re:SRP527W Bonjour and Multicast

by Guest » Tue Aug 10, 2010 1:21 pm

Hi Vaughn, I have upgraded and configured my router with the same settings as you mentioned having on yours (see below), but I still have the same problem as you described. My spec: Model:SRP527W, ADSL2+ AnnexA, 802.11n ETSI, 2FXS/1FXOVersion ID:V01Hardware Version:4.0.0Boot Version:1.1.17 (Jan  4 2010 - 21:15:46) Firmware Version:1.01.19 (004) Jan  7 2011ADSL Firmware Version:0.63.0Recovery Firmware:1.01.16 (000) IGMP v.2 enabled with proxy and immediate leave enabled.Intervlan routing enabledRIP disabled Any ideas?

Re:SRP527W Bonjour and Multicast

by Guest » Tue Aug 10, 2010 12:40 pm

Hi All,Thanks Cisco for the update. It really is very much appreciated.Seems our Bonjour services are also now up and running smoothly again!Thanks to Alex at Cisco Support who kept me in the loop coordinated replication of the issue in the lab, and to Andy Hickman and the other engineers who have managed to resolve this with a new release of firmware so quickly after I raised it again a few weeks back.Will monitor and report in a week or two how things are going. So far, so good.Fingers crossed everything behaves :-) Cheers,Vaughn.

Re:SRP527W Bonjour and Multicast

by Guest » Tue Aug 10, 2010 11:20 am

HI Vaughn, Thanks for highlighting this and keeping the thread going.  We seem to have a stable and well functioning router, so all looks good so far. Will be keen to hear your experiences. Kind regards Bill

Top