• Advertisement

WAP4410N Not Connected

Linksys, Netgear, ect. Webbase configurations for Wireless access points.

WAP4410N Not Connected

Postby Guest » Sat Sep 11, 2010 1:40 am

I have a new WAP4410 that loses connection to our LAN after various amount of time.  It doesn even have to be in use, it just stops responding.  My wireless clients are still connected to the AP, but no traffic gets past the access point.  Similarly wired clients cannot ping/connect to the wireless clients or AP.  The up time or down time is not consistent. If it does not come back online in after a few minutes then I must power cycle the AP.  I have been through all the discussion threads here without any resolution.  Any help with this is appreciated.

 

Here is my network setup:  DFL-300 Router (DHCP Server/Firewall), Dell PowerConnect 2748 Web Managed Switch, and the WAP4410N.  The AP is set to B/G mixed mode, with two SSIDs broadcasting.  Each uses WPA2-Personal Mixed security.  VLAN and MAC address control are disabled.  I currently have wireless web access enabled (so I can still access it while unresponsive).  It is hardware revision 12 with the latest firmware.

Guest
 

Advertisement

Re:WAP4410N Not Connected

Postby Guest » Sat Sep 11, 2010 2:34 am

It appears this may be a resolution in progress.  I would suggest following the conclusion of this thread: https://supportforums.cisco.com/thread/2018665#2018665

 

You mentioned you had the latest firmware, was it WAP4410N-fw-2.0.0.5-K9.img ?

 

Thanks.

Guest
 

Re:WAP4410N Not Connected

Postby Guest » Sat Sep 11, 2010 3:59 am

It came loaded to 2.0.0.5, but just to make sure there were not any diferences I downloaded WAP4410N-fw-2.0.0.5-K9 and installed it yesterday.  From the logs it looks like it was down for 2 minutes around 3AM last night.  It was up when I got in this mornining, and now its down again.  This is extremely frustrating.

Guest
 

Re:WAP4410N Not Connected

Postby Guest » Sat Sep 11, 2010 5:24 am

Hi

 

The thread referenced hasn had any new information posted.  Does Cisco believe this is fixed?

Guest
 

Re:WAP4410N Not Connected

Postby Guest » Sat Sep 11, 2010 5:57 am

I certainly hope not, this is still an issue for me.

Guest
 



  • Advertisement


Similar topics


Return to Small Business Wireless

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest