• Advertisement

SA 520 port forwarding problem

Linksys, Netgear, sonicwall, ect. Webbase configurations for firewalls. Web filting traffic shaping.

SA 520 port forwarding problem

Postby Guest » Fri Jan 01, 2010 8:23 am

Hi Guys,

 

We have a Cisco SA 520 with 1.1.42 firmware. I would like to port forwarding from some servers which are connected on LAN. For example 192.168.1.7 is a web and mail server with open ports 80,443,143,25 . I made the ipv4 firewall rules. If I type in the web browser webmail.example.com on the PC1, everything is working correctly. But if I try to open webmail.example.com from a PC, like PC2 which is in my LAN, I get the configuration web page of SA520. If I try https the situation is same. I tried change the administrator port on the SA520, but nothing happend. Here is my network structure:

 

Thanks, your advice

Robert

 

sa520.png

Guest
 

Advertisement

Re:SA 520 port forwarding problem

Postby Guest » Fri Jan 01, 2010 8:59 am

Hi Robert

The RC2 image I posted to you have this capability.

Please try it out

Thanks

Henry

Guest
 

Re:SA 520 port forwarding problem

Postby Guest » Fri Jan 01, 2010 10:37 am

Hi Henry,


The port forwarding looks working correctly with 1.1.62 RC2 firmware. When will be avaliable the stable version?

 

Thanks,

Robert

Guest
 

Re:SA 520 port forwarding problem

Postby Guest » Fri Jan 01, 2010 11:22 am

I have this problem also, can I get that firmware also please?

Guest
 

Re:SA 520 port forwarding problem

Postby Guest » Fri Jan 01, 2010 12:23 pm

Hi,

 

This is the URL of the firmware:

http://rapidshare.com/files/412268586/1.1.62_RC2.ZIP

 

Robert

Guest
 



  • Advertisement


Similar topics


Return to Small Business Security

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest