• Advertisement

ASA Windows7 and Start-Before-logon (SBL) Issues

IPsec, L2TP, Split tunneling, PPTP and all other VPN related posts.

ASA Windows7 and Start-Before-logon (SBL) Issues

Postby Guest » Mon Jan 03, 2011 9:50 am

We are attempting unsuccessfully to get Windows7 SBL working with the following configuration SBL works for XP;

 

ASA5520

ASA 8.0(4)

ASDM 6.1(5)

AnyConnect 2.4.1012

License VPN Plus (SSL VPN Peers 100)

 

When configuring Group Policy for Optional Clent Module to download we only have option for vpngina and cannot see Start Before Logon (SBL) module as referenced in AnyConnect Client 2.4 documentation.

 

Is this a license type issue or do we need an upgrade to ASA/ASDM software ?

 

Thanks in advance for your help.

Guest
 

Advertisement

Re:ASA Windows7 and Start-Before-logon (SBL) Issues

Postby Guest » Mon Jan 03, 2011 11:28 am

You can use vpngina for the same purpose.

I believe the command has changed in later versions from vpngina to Start Before Login to be more intuitive.

Let me know if you have any further questions regarding this.

Guest
 

Re:ASA Windows7 and Start-Before-logon (SBL) Issues

Postby Guest » Mon Jan 03, 2011 12:31 pm

Thanks Rosalaza,

 

We have our Group policy set for vpngina and SBL set to True in the profile and did see an AnyConnect SBL module downloaded.

 

However on rebooting the Windows7 laptops - after Switch User selected - we do not see the Network Connect button (in lower-right corner of window) to launch AnyConnect Client.

Guest
 

Re:ASA Windows7 and Start-Before-logon (SBL) Issues

Postby Guest » Mon Jan 03, 2011 1:17 pm

You may want to check if the profile has been pushed to that pc:

   C:ProgramDataCiscoCisco AnyConnect VPN ClientProfile

 

If the profile is loaded in that directory, what icons do you see at the bottom right hand corner?

 

-Rob

Guest
 

Re:ASA Windows7 and Start-Before-logon (SBL) Issues

Postby Guest » Mon Jan 03, 2011 2:08 pm

Thanks Rob,

 

Looks like the issue, I can see the profile in that location.

 

Will work through the document in link you gave me to see if it resolves my issue, and post results back here.

Guest
 



  • Advertisement


Similar topics

ASDM issues
Forum: Cisco Security
Author: Anonymous
Replies: 6

PRI out-bound noise issues (Urgent)
Forum: Cisco IP Communications
Author: Anonymous
Replies: 0

machine authentication is a little slow causing logon script to fail
Forum: Cisco Wireless
Author: Anonymous
Replies: 0

Logrot Issues
Forum: Network Management
Author: Anonymous
Replies: 0

VPN(Cisco IPsec) On a Mac 1.6.6 where to start ?
Forum: Virtual Private Networks
Author: Anonymous
Replies: 0


Return to Virtual Private Networks

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron