• Advertisement

LMS 3.2 Archiving Partially successful

MIBS, SMMPv1, SMMPv2, SMMPv3 and management

LMS 3.2 Archiving Partially successful

Postby Guest » Tue Jan 11, 2011 3:36 pm

Hi,

We have installed LMS 3.2,But for some of the switches archiving is partially successfull.Switches are 6500 in transparent mode.We use ssh for archive management.dcmaservice Log says...

[ Thu Jan 21  14:51:05 AST 2010 ],ERROR,[Thread-1540],com.cisco.nm.xms.xdi.transport.cmdsvc.LogAdapter,error,19,Unknown authentication method: keyboard-interactive.In the RME I can see the log as Command Failed.

Guest
 

Advertisement

Re:LMS 3.2 Archiving Partially successful

Postby Guest » Tue Jan 11, 2011 3:57 pm

Exactly which configuration is failing?  A device can have up to three different configurations: RUNNING, STARTUP, VLAN.  The failing configurations will dictate the next troubleshooting step.

Guest
 

Re:LMS 3.2 Archiving Partially successful

Postby Guest » Tue Jan 11, 2011 5:04 pm

Hi Clark,

Actually its Vlan Configuration.

[ Thu Jan 21  14:51:43 AST 2010 ],ERROR,[Thread-1540],com.cisco.nm.rmeng.dcma.configmanager.ConfigManager,updateArchiveForDevice,1355,VLAN RUNNING Config fetch Failed for 10.10.0.1

Startup and running configuration is successful.

Guest
 

Re:LMS 3.2 Archiving Partially successful

Postby Guest » Tue Jan 11, 2011 6:11 pm

For RME to be able to fetch the VLAN config, it must be able to copy the vlan.dat file from flash back to itself using TFTP.  RME will issue a command similar to:

 

copy flash:vlan.dat tftp:

 

Make sure the device can properly copy the vlan.dat back to the RME server using TFTP.

Guest
 

Re:LMS 3.2 Archiving Partially successful

Postby Guest » Tue Jan 11, 2011 6:20 pm

The switch is in transparent mode,does not have the vlan.dat file on flash.

Guest
 

Next


  • Advertisement


Similar topics


Return to Network Management

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest